Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Πρώτο email (Άρης)

Dear sir / Madam,

    Καλό θα ήταν να μοιραζόμασταν κάποιες από τις ανησυχίες μας, χωρίς φόβο και πάθος, μέσω αυτής της εξαιρετικής ανακάλυψης, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (a.k.a. e-mail) καθώς όλοι μας, όλο και κάτι θα θέλαμε να μοιραστούμε, προπαγανδίσουμε, προσφέρουμε, κοινωνικοποιήσουμε..
    Τη λίστα των ονομάτων, προφανώς ο κάθε ένας μπορεί να την μεταβάλλει όπως θέλει.
Έτσι για αρχή, στο χαριτωμένο συνδετηράκι, ονόματι "Συνημμένα" ή " Attachments" ή όπως αλλιώς, θα βρείτε ένα ενδιαφέρον κειμενάκι που βρήκα για την οικονομία και τον καπιταλισμό..

ΥΓ1 Στο κειμενάκι, τα υπογραμμισμένα είναι δικά μου, καθώς όσο διαβάζω σημειώνω και τα σώζω στο ίδιο αρχείο (απλή βαρεμάρα)... Μην το πάρετε για προπαγάνδα..
ΥΓ2 Το συγκεκριμένο αρχείο σκόπευα να το στείλω μόνον στο Μάριο και στον Κώστα αλλά μετά μου ήρθε η ιδέα περι ανταλλαγής mail και ανησυχιών..
ΥΓ3 Απαγορεύονται υβριστικά σχόλια, που δεν περιέχουν μέσα τουλάχιστον ένα από τα εξής(ή τα παράγωγά τους) : Μαλάκας, Αρχίδι(και λοιπά όργανα), πούστης, πρεζάκιας, λιμοκοντόρος, Κωλοτρυπιδότος, χαζός, ηλίθιος, απαράδεκτος, βρωμίλος, τρικεράτοψ, λουλού, τρολ, μπλιάχ κτλ κτλ
ΥΓ4 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ δια ροπάλου η χρήση της λέξης: "Προτσέςς" . Όποιος την χρησιμοποιήσει... θα καεί στην κόλαση!  


Καληνύχτα & Gute Nacht !!

(Το συνημμένο που προαναφέρθηκε είναι το εξής: Κρίση Αξίας (ippi-crisis-value)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου